domingo, 3 de marzo de 2013

CORREM TRES... GUANYEM MOLTS





"Correm tres... guanyem molts" és una iniciativa que neix de tres amics de Vila-real (Castelló) que ens hem proposat acabar la marató de Barcelona 2013 junts, però, no hem volgut que la nostra proposta es quedi únicament en un repte i una satisfacció personal, sinó que pensem que d'aquesta manera podem contribuir  a ajudar a molta gent i també fer-vos a vosaltres particips imprescindibles d'aquest repte, per això, nosaltres ficarem les cames, el cor i l'esforç i vosaltres tot el vostre recolzament per a quilòmetre a quilòmetre, avançar per a fer-li a molts desconeguts la seva vida una mica més fàcil.

Per tot això, nosaltres (Pasqual, Richard i Miguel) hem pensat que volem acabar la marató JUNTS, amb l'objectiu d'ajudar a gent que viu al carrer, gent que, per un motiu o altre, ha fet del carrer sa casa. Lamentablememt i degut a la situació actual cada dia són més les persones que es veuen en aquesta situació i cada vegada menys les ajudes que reben. Així que nosaltres no volem quedar-nos de braços creuats  i el dia 17 de març a les nou del matí correrem 42 kms i 195m pels carrers de Barcelona per tota aquesta gent anònima que viu al carrer. Serà un repte dur i complicat perquè només un dels tres ha completat una marató a la seva vida però malgrat això, posarem tot de la nostra part per aconseguir-ho.

Les passades dates nadalenques alguns membres de l'associació Món de somnis (www.mondesomnis.org) ens vam desplaçar a la ciutat de València per tal de donar un cop de mà a la increïble tasca que l'associació "Amigos de la calle" (amigosdelacalle.es) realitza a la ciutat de València amb persones que viuen als carrers d'aquesta ciutat. Després de l'acollida que ens van fer tan els membres de l'associació  com la gent del carrer, vam decidir que tornaríem. I sí, ara tornem. Tornem amb la il·lusió de que tantes hores d'entrenament i d'esforç per poder arribar a la marató de Barcelona 2013, puguin servir també per a donar una mica d'alè a tanta gent que malauradament ho necessita.

I com els ajudarem? Nosaltres fem la següent proposta.

L'objectiu és arribar els tres junts a la meta, i vosaltres podeu participar de la següent manera:

- Aposta per arribar al km15 junts (preu 5€). Això suposarà un kit de roba interior per a una de les persones del carrer.
- Aposta per arribar al km30 junts (preu 10€). Això suposarà un kit de roba interior i un kit d'aseo personal.
- Aposta per arribar al km42 junts (preu 15€). Això suposarà un kit de roba interior, el d'aseo personal i una manta. 

Si voleu col·laborar envieu el vostre correu amb les vostres dades i la vostra aposta a la següent adreça electrònica: corremtres@gmail.com

Exemple: María Lloret
                 Aposta: REPTE COMPLET (Podria ser també km15 o km30)

Una vegada acabada la cursa ens posarem en contacte amb tots vosaltres per tal d'informar-vos del resultat i per a explicar-vos com i on fer les aportacions corresponents.

Vagi per davant el nostre agraïment infinit a tots per la vostra confiaça i per la vostra col·laboració.  De ben segur que JUNTS ho aconseguim.

"Nuestra recompensa se encuentra en el esfuerzo y no en el resultado. Un esfuerzo total es una victoria completa."
Mahatma Gandhi











3 comentarios:

  1. Animo. Me parece estupenda vuestra iniciativa.... Mucho más que el dinero que recaudéis es importante dejar un sitio, mostrar, hacer presentes a los que viven en la calle... para que los demás podamos ver, sentir y estar cerca de ellos, de los que han hecho la calle su casa porque no tienen otro hogar que les acoja o cobije, se lo han quitado o no tienen posibilidades de tenerlo.... Gracias por poner en vuestras piernas, en vuestra mente, y deseo que también en vuestro corazón, a los más pobres, a los últimos. Dios os bendiga.

    ResponderEliminar
  2. Molts ànims! M'encanten les idees que teniu, Sou aire fresc en uns temps difícils, principalment per als més desfavorits. Seguirém les vostres iniciatives amb il·lusió.

    ResponderEliminar
  3. Estaréis corriendo desde hace unos minutos... cada paso un regalo, cada gota de sudor una ayuda, cada respiración una propuesta de sensibilización... animo, veo que no corréis solos, que estáis bien acompañados, que la calle se va a llenar de vuestra propuesta de solidaridad y la vais a hacer más solidaria, más fraterna... Dios os bendiga. Animo, otro pequeño paso, un poco más, ¡¡adelante!!... para cambiar el mundo, pensar en globalidad y actuar localmente... pensar en los que están y viven en la calle y correr para cambiar su realidad, su mundo, su situación... La calle lugar de encuentro y de cambio... lugar de encuentro con Dios con gestos que dignifican al hombre. Gracias... muchas gracias.

    ResponderEliminar